19.06.14

Kookospiimaga hapukapsasupp

 Kuna hapukapsas seondub ikka pigem talvega siis see on hapukapsasupp, mis sobib suurepäraselt ka suvel söömiseks. Väga lihtne teha ja maitseb mõnusalt kooreselt.

350g hapukapsast
150 g peekonit
2 sibulat
3 küüslauguküünt
4dl mais+hernes+porgand segu (sobib ka külmutatud segu)
400ml kookospiima
vett 1liiter (vajadusel rohkem)
võid
soola

Keeda hapukapsas veega enam-vähem pehmeks ja lisa köögiviljad vastavalt nende keemise ajale. Pruunista peekon, sibul ja küüslauk võis. Lisa supile ja keeda mõni minut veel. Viimasena lisa kookospiim, maitsesta ja lase korraks keema. Vajadusel lisa veel vett. No ja teinekord pole hapukapsas piisavalt hapu ja kui hapukust tundub vähe siis timmi maitset pisukese veiniäädikaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga