08.11.12

Tuunikala-oasalat


Palju vett on merre voolanud... Aga enda vabanduseks on mul öelda, et elu muutuste tuuled ei rahune ju hetkega ja uude pessa sisse seadmine on mõnus, aga ka teguderohke. Ja mul on nüüd täiesti uus köök- hakkab juba käe järgi saama. Seega saan nüüd ka blogimisele pühenduda. Soolaleivalisi tuleb ja läheb... ja mitmeid uusi retsepte on pildina ootamas oma blogijärjekorras. Alustuseks (no nagu uue hooaja alustuseks:)) üks väga lihtne, hea ja stressivaba salat nii argipäevaks kui ootamatutele külalistele:

1 õliga kvaliteetne tuunikalakonserv
400 g purk konservitud valgeid konservube (Cannellini)
väike kimp (siledalehist) peterselli
(maitse järgi on õigem kogus!)




Nõruta tuunikala liigsest õlist. Loputa konservoad jaheda veega, siis lase nõrguda. Sega kausis tuunikala ja oad, sega juurde hakitud petersell ja sidrunimahl. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri ahjusooja krõbeda baguette'ga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga