27.08.11

Maasikajäätis


... selle jäätisega on nüüd nii, et siin pole muud retsepti anda kui vaid, et peab olema varutud sügavkülma sühkruga maasikaid... ja peab olema saumikser või blender mis jääd suudab purustada. Ülejäänud võib oma fantaasia hooleks jätta- ehk siis lihtsalt tuleb külmunud maasikad ära püreerida.

Maasikad maasikateks- kui kipub üle jääma mõttetuid, jahuseid ja maitsetuid õunu nagu valged klaarid... Siis need tasub koorida, tükeldada ja vähese suhkruga (1tl õuna kohta) sügavkülmutada ja teha sama, mis eelpool mainitud maasikatega. Väga-väga hea õunasorbeti saab!

Lihtne ja tõhus- eriti mu lapsele, kes ei taha süüa õunu ja maasikaid aga sööb jäätist- ehk siis neid külmunud püreesid pistab hea meelega :D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga