28.04.11

Skumbriasalat


Mul on üks kalasalat, mida võin süüa igas asendis. Kõige parem on ta hapupiimast pannkookidega, aga sobib ka lihtsalt saia peale piimasupi kõrvale. Piima-makaronisupp on aeg-ajalt lihtsalt midagi- mis on nii hea...

Tehakse seda nagu ikka lihtsat kala(möginat?!)salatit kuid üks komponent on see, mis paneb minul ikka ja jälle näpud konservikarpi keerama:

1 suurem karp naturaalset skumbriat õlis
2 muna
1 sibul
majonees
palsamiäädikas (jah see on see mis teeb kalasalatiga imet)

Sibul hakkida ja ülejäänud komponendid hekseldada kahvliga meelepäraseks. Olen kaalunud ka päris püreerimist ja kreemiks muutmist kuid alati saab salat enne otsa.
Lisada majonees ja palsamiäädikas- nii maitsta ja lisada...maitsta ja lisada... kuni on timm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga