23.09.10

Kapsas punase veiniäädika ja jõhvikatega



Olles jätkuvalt Nami-nami kooskokkamise Vegan nädala lainel siis püüan teha roogi, mis sinna kategooriasse sobiks. Lihast ma muidugi ei plaani loobuda, aga vahelduse mõttes väga tore teadlikult rohkem taimsesse panustada.

(retsept pärit a la maalehest vms lugeja kirjade repertuaarist)

800g kapsast (punane on ilusam)
3 sibulat
3sl õli
3sl heledat siirupit või pruuni suhkrut
1dl jõhvikaid
1dl punast veiniäädikat
2tl soola
0,5tl musta pipart

- lõika kapsas ribadeks ja sibul ratasteks ja hauta õlis 10 min
- lisa siirup ja punane veiniäädikas ja hauta edasi 30 min
- lisa jõhvikad ja sool, pipar
- naudi kuumalt või külmalt salatina

Väga hea lisandiks liha kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga