16.09.10

India võikana

Kuna elu on liiga lühike, et süüa igavesti vaid kartulit ja kastet siis otsustasin, et hakkan oma olemasolevaid kokaraamatuid ka lõpuks kasutama. Järgnev retsept on pärit Camellia Panjabi maailmakuulsast raamatust "50 imelist India karrit". Kuna tegemist on üsnagi sisuka retseptiga ja ma ausalt ka ei viitsi seda ümber trükkida siis viitan internetiavarustele ja panustan lugejate keeleosavusele. Retsepti leiab sellest blogist. Alguses tundub keeruline ettevõtmine kuid kuna mul olid kõik vajalikud maitseained kodus olemas (lambalääts puudus- seda saab Turuhoone Piprapoest) siis võtsin riski- ei olnudki nii keerukas ja tülikas. Värskete tomatite asemel kasutasin purustatud/pakendatud versiooni. Lisandiks jasmiini riisi. Marinaadi panin hommikul ja roa valmistasin õhtul. No ja lõpptulemusega jäin väga rahule- kaste oli hapukas ja meeldivalt tagasihoidliku maitsekooslusega. Lambalääts on imeline maitseaine ja seda võib minu maitsemeele järgi küll ohtramalt lisada. Edu tegijatele!

3 kommentaari:

  1. Silja, kas tomateid panid purgitäie? Mulle tundus ka, et vabalt võiks ju (talvisel ajal) purgitäie konservitud purustatud tomateid lihtsalt võtta, oleks kergem ja kiirem ja odavam :)

    VastaKustuta
  2. Terve purk jah. Sobis parajalt!

    VastaKustuta

Vidinas ilmnes viga