25.09.10

Hiinapärane sealihawok



Pole ammu Tsink Plekk Panges käinud kuid tänane roog maitses just nagu oleks sealt koju tellinud :) Peale selle väga lihtne teha- ei nõua ka teab mis erilisi komponente- mul olid kõik asjad täiesti plaanimatult kodus olemas (v.a. roheline pipar- panin piprasegu kus see sees ka on). No ja puudusid ka soovi korral lisatavad osad kuid sellest halvemaks küll nüüd midagi ei muutunud. Retsept ikka vanast heast Nami-namist (jaa - ma tean ise ka, et see on maailma parim koht retseptide leidmiseks!):

Koostis:
450 g seafileed
2 keskmist porgandit
1 rohelist paprikat
1 punast paprikat
1 porrut
6 viilu konservitud ananassi
1 väikest kurki
100 g krevette soovi korral
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
3 suurt küünt küüslauku
25 tera rohelist pipart
2 tl riivitud ingverijuurt
3 sl sojakastet
soola
Cayenne'i pipart
100 g bambusevõrseid soovi korral
1.5 tl maisitärklist
Praadimiseks:
õli

Valmistamine:
Pruunista liharibad pannil, lisa tomatipüree, roheline pipar, ananassikonservivedelik ja niipalju kuuma vett, et liha oleks kaetud.
Kuumuta ribadeks tükeldatud aedviljad kergelt läbi ning lisa need küpsemise järjekorras liha hulka.
Maitsesta segu ingveri, sojakastme, Cayenne'i pipra ja peeneks hakitud küüslauguga.
Lisa vähese veega segatud maisitärklis ning kuumuta, kuni toiduained on valminud ja ühtlaselt maitsestunud.
Vahetult enne serveerimist lisa soovi korral krevetid ja bambusevõrsed.

1 kommentaar:

Vidinas ilmnes viga