24.09.10

Banaanikana



Niipalju siis õhtuses pildist- kui ikka valgust ei ole võtta siis asja ei saa :(

Aga banaanikanast endast sai asja. Soovitan magus-soolase koosluse nautlejatele!
Retsept jälle Nami-namist:

Koostis:
500 g ribadeks lõigatud kanafileed
2 sl õli
1 suurt sibulat
1 sl karripulbrit
soovi korral 1 tl garam masalat või
jahvatatud vürtsköömneid või
jahvatatud koriandriseemneid
1.5 dl vett
1 tl kana- puljongipulbrit
1 suurt banaani
2.5 dl rõõska koort
sidrunit (1 sl mahla)
0.25 tl valget pipart
röstitud mandlilaaste

Valmistamine:
Pruunista kanaviilud õlis. Lisa hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa karripulber, garam masala, vesi ja kanapuljong. Hauta kaane all umbes 10 minutit.
Suru banaan kahvliga peeneks, lisa rõõsk koor, sidrunimahl, sool ja pipar. Kalla segu potti ja kuumuta veidi.
Kaunista banaanikana soovi korral röstitud mandlilaastudega. Serveeri keedetud riisi ja rohelise salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vidinas ilmnes viga